Inscripció i Presentació de Treballs al 1er Congrés d’Infermeria Familiar i Comunitària de CODITA

A continuació pots inscriure’t i/o presentar el teu treball al 1er Congrés d’Infermeria Familiar i Comunitària de del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona.

Fes clic ací per consultar els Objectius específics

 • Crear un espai de desenvolupament per la infermera d’AP.
 • Aprendre a cuidar-nos per poder cuidar.
 • Conèixer el marc de referència actual en quan a la cronicitat.
 • Millorar el maneig de tècniques i cribatges que es realitzen a l’AP.
 • Actualitzar coneixements en quan a nous dispositius d’autocontrol.
 • Facilitar eines pel desenvolupament de la salut comunitària.
 • Potenciar l’autolideratge de la infermera d’AP.
 • Donar a conèixer les actualitzacions i noves tendències en la promoció i prevenció de la salut.

Fes clic ací per consultar les Bases de participació

S’acceptaran com a comunicacions al I Congrés d’Infermeria Familiar i Comunitària de CODITA preferiblement treballs que tinguin alguna relació amb la temàtica del Congrés i tots aquells relacionats amb l’àmbit de la Infermeria Familiar i Comunitària. Els treballs poden ser o no inèdits i realitzats durant els últims 3 anys.

Es podran presentar resums d’estudis d’investigació amb resultats o experiències que s’estan portant a terme en aquest moment.

A efectes d’aquest esdeveniment, les revisions bibliogràfiques constitueixen un pas previ i necessari en la realització d’un treball, però no suposen en si mateixes projectes d’investigació amb resultats i implicacions per la pràctica clínica, per tant no seran acceptades per la seva presentació.

Respecte a les revisions sistemàtiques s’ha de tenir en compte que el resum ha de contenir els següents passos: pregunta de revisió/objectius; bases de dades incloses; criteris d’inclusió i exclusió d’estudis; pla i estratègies de cerca; mètodes per seleccionar els estudis i avaluació de la qualitat dels estudis seleccionats, mètodes per extreure i sintetitzar les dades de la revisió, Resultats i discussió.

El Congrés exposarà treballs en format de comunicació oral i pòster.

Els resums dels treballs que es vulguin presentar s’han d’enviar mitjançant l’enllaç “enviament de resum” que trobaràs a la pàgina web del congrés. El resum no haurà de tenir més de 300 paraules i s’utilitzarà lletra Arial, mida 10 i interlineat d’1, respectant els marges establerts, només un full i amb un pes màxim de 10Mb.

Els resum haurà de tenir les següents característiques:

 1. Estructurar el resum de la següent manera: Títol, Introducció, Objectius, Material i mètodes, Resultats, Conclusions i Discussió.
 2. El fitxer adjunt en format PDF no ha de contenir noms d’autors ni referències explícites al lloc de treball.

La data límit per presentar els resums serà el dia 6 de setembre de 2019 a les 23:59 hores. Els comitès es reserven el dret de poder ampliar aquest termini.

A l’adreça de correu electrònic que ens faciliti l’autor responsable de l’enviament es confirmarà la recepció del resum i, posteriorment, a partir del 20/09/2019, s’informarà de l’acceptació i la modalitat.

Els millors treballs (comunicació i/o pòster) es presentaran el dia del Congrés. Els resums i pòsters admesos estaran disponibles a la web del Congrés.

El primer autor serà el responsable i orador, qui una vegada acceptat el resum, haurà d’estar inscrit al Congrés per poder presentar el treball, el grup investigador haurà de ser com a màxim de 6 autors.

Un autor o grup d’investigadors no podrà presentar més de dos comunicacions, si presenta tres comunicacions hauran d’estar inscrits al congrés dos professionals, si quatre, tres, i així successivament.

Els pòsters i les comunicacions acceptades han de complir la normativa per a la presentació de treballs acceptats comunicacions i/o pòsters disponibles a la web del Congrés. S’ofereixen premis a les millors comunicacions orals i a les millors comunicacions pòster. La selecció es farà atenent a la qualitat i originalitat dels treballs presentats. Els premis consistiran en un diploma acreditatiu i 2 premis. No hi ha límits d’edat o categoria professional per optar a aquests premis.

Els membres del comitè científic i organitzador podran presentar comunicacions, però no optaran a premi.

L’enviament del resum implica l’acceptació d’aquestes normes per part dels autors i el seu consentiment per a la publicació en la documentació del congrés i en qualsevol tipus de format.

Els diplomes acreditatius de la presentació del pòster seran lliurats al primer autor del treball mitjançant el mail de contacte un cop finalitzat el congrés.

Comitè Organitzador del 1er Congrés de d’Infermeria Familiar i Comunitària de CODITA.

10 d’octubre del 2019

Palau de Congressos de Tarragona (Google maps)

Dintre de cada espai trobaràs informació i el formulari associat que s’ha d’omplir.

No dubtis en trucar al Col·legi per aclarir qualsevol dubte al respecte.

Descarregar Normativa de presentació

Programa preliminar Català

Pòster Congrés Català

Et recordem que és obligatori inscriure’s per enviar el treball complert.

Dates importants a RECORDAR

 • Enviament treballs fins: 06/09/2019 a les 23.59 hores

 • Acceptació treballs a partir de 20/09/2019

 • Enviament treball complert 30/09/2019

Presentació de treballs

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×