Formació


Des del col·legi volem oferir a tots aquells col·legiats que estiguin interessats, la possibilitat de realitzar cursos, seminaris, xerrades, jornades i congressos que els hi permetin aconseguir els objectius desitjats en el camp de la infermeria.

Per aquest motiu s’elabora un Pla Anual de Formació que tracta d’orientar els esforços per millorar la Formació actual dels col·legiat. Aquest pla distribueix durant l’any diferents cursos, jornades tècniques o xerrades informatives que s’impartiran des del Col·legi i ‘online’ amb el clar objectiu de posicionar la figura de la infermera com un professional altament qualificat i adaptat als nous temps.

Com inscriure’m a un Cursos / Xerrada / Taller


l

1
Les inscripcions es realitzaran a través del formulari corresponent del curs publicat

2
El pagament es realitzarà amb tarjeta de dèbit/crèdit en el mateix formulari de l’activitat publicada

  • L’ import corresponent a col·legiats  de CODITA té un 50% de subvenció.
  • Els col·legiats en situació d’atur, un 70% de  subvenció,  fins un màxim de 20% d’inscripcions en la  totalitat d’alumnes, presentant fotocòpia de la documentació SOC.
  • Seran acceptades i confirmades per rigorós ordre d’inscripció.
  • En cas de no arribar al mínim d’alumnes inscrits, el Col·legi podrà anul·lar el curs retornant l’import de les inscripcions efectuades.

 

Sol·licita el teu certificat d’assistència


Si en algun moment vas realitzar un curs i no et vas enrecordar de demanar el teu full d’assitència, ens pots omplir el següent formulari, comprovarem les teves dades i t’enviarem per correu electrònic el full pertinent.

Desplegar per veure el formulari

Sol·licitud de certificat d'assistència

  • En cas de no treballar indicar-ho
  • Política de privacitat

Share This
El teu navegador està desactualitzat!

Actualitza el teu navegador per veure aquesta pàgina web correctament. Recomanem utilitzar Google Chrome o Mozilla Firefox.Descarregar una versió actualitzada

×