– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Fundació Atenció i Suport a la DEpendència de les Illes Balears

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

22/08/2023

Empresa

Fundació Atenció i Suport a la DEpendència de les Illes Balears

Lloc

Altres

Nº de vacants

3

L’objecte d’aquesta convocatòria és la contractació  de 3 contractes temporal mitjançant oferta del SOIB a la Residència Sa Serra (Sant Antoni de Portmany)

* 1 contracte interí (fins a la cobertura definitiva el 31/10/2023),

* 2 contractes per substitució d’incapacitat temporal

Envia el teu currículum vitae a

mtrubio@fbd.caib.es

Fundació Atenció i Suport a la DEpendència de les Illes Balears

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

La jornada general de treball queda establerta en trenta i cinc hores setmanals de treball efectiu més dues hores i trenta minuts setmanals de formació, sens perjudici de l’existència de jornades especials. Horari: De dilluns a diumenge en règim d’horari especial, amb un horari de concurrència obligada de les: – 08.00 a les 15.00 hores (matí) – 15.00 a les 22.00 hores (horabaixa) – 22.00 a les 08.00 hores (nit) Les hores que falten fins arribar a la jornada laboral establerta anualment es distribuiran al llarg de l’any segons necessitats del servei. S’ofereix allotjament i manutenció.

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Títol de grau en infermeria, diplomatura o títol equivalent.

Nivell de català B2 o equivalent (preferentment)

Estar col·legiat al Col·legi Oficial d’Infermeria

Especialitat

---

Salari

37.468,20€ / salari brut anual

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.