– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Fundació Atenció i Suport a la DEpendència de les Illes Balears

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

23/10/2023

Empresa

Fundació Atenció i Suport a la DEpendència de les Illes Balears

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

Tipus de contracte:

-Temporal interí fins a la cobertura definitiva del llocs vacants, amb un contracte d’una durada màxima de 3 anys.

-Tipus de contracte: temporal per vacances des de dia 02/11 al 07/12/2023

Envia el teu currículum vitae a

mtrubio@fbd.caib.es

Fundació Atenció i Suport a la DEpendència de les Illes Balears

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada Completa:
Horari rotatiu de dilluns a diumenge, de mati i tarda
Temps complet. La jornada general de treball queda establerta en trenta i cinc hores setmanals de treball efectiu més dues hores i trenta minuts setmanals de formació.
Horari: De dilluns a diumenge en règim d’horari especial, amb un horari de concurrència obligada de les:  07.30 a les 14.30 hores (matí)  14.30 a les 21.30 hores (horabaixa) Les hores que falten fins arribar a la jornada laboral establerta anualment es distribuiran al llarg de l’any segons necessitats del servei

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

tècnic/a titulat/ada en infermeria

Especialitat

---

Salari

36.002,10

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.