MOHURE

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

17/06/2024

Empresa

MOHURE

Lloc

Altres

Nº de vacants

1

MOHURE, consultora de RRHH, selecciona para importante grupo hospitalario, un/a Supervisor/a de quirófano para uno de sus hospitales ubicado en la provincia de Alicante.

La persona seleccionada tendrá la misión de coordinar, supervisar, facilitar y dirigir las actividades relacionadas con el proceso asistencial, asegurando una óptima calidad asistencial al paciente en la atención ofrecida a los profesionales que coordina, aplicando conocimientos y técnicas específicas de su disciplina, fomentando el conocimiento científico, el trabajo en equipo y la colaboración interdisciplinar.

Requisitos para el puesto:

  • Grado en enfermería o equivalente
  • Experiencia mínima de 5 años como enfermero/a en área quirúrgica.
  • Valorable experiencia en gestión de equipos.
  • Valorable idiomas

 

 

 

Envia el teu currículum vitae a

MOHURE

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horario de 40 hs semanales a distribuir según necesidades del servicio

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  • Grado en enfermería o equivalente

Especialitat

Experiencia en quirófano

Salari

40.000

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.