Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

06/10/2022

Empresa

Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

La persona seleccionada tindrà com a missió:

 

En dependència del/la Cap d’Àrea d’Infermeria, la funció del/ la Supervisor/a d’Infermeria és organitzar i coordinar el correcte desenvolupament de l’activitat de la unitat, amb un equip humà competent, amb els recursos materials necessaris i el coneixement tècnic per poder assegurar una atenció d’infermeria integral i de màxima eficiència i qualitat.

 

 

Requisits:

 

 • Grau en Infermeria
 • Experiència mínima de 5 anys com a Infermera en un Bloc quirúrgic
 • Màster o postgrau d’especialització en quiròfan
 • Office avançat

 

Es valorarà:

 

 • Formació i/o experiència en gestió i lideratge d’equips

 

Oferim: 

 

 • Incorporació a la Direcció d’Infermeria d’un centre hospitalari d’alta complexitat
 • Contracte indefinit
 • Incorporació immediata
 • Torn de dia
 • Lloc de treball: Terrassa (Barcelona)
 • Programa de desenvolupament professional

 

Les persones interessades poden adjuntar el seu currículum a https://www.mutuaterrassa.com/ca/ofertes-de-feina  fins el dia 20 d’octubre de 2022

Envia el teu currículum vitae a

angelsgonzalez@mutuaterrassa.cat

Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horari de dia

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura o grau en Infermeria

Màster o postgrai d’especialització en quiròfan

Especialitat

---

Salari

A determinar segons vàlua aportada

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.