– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

SANITAS

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

08/11/2023

Empresa

SANITAS

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

¡¡Ampliamos nuestro equipo!! Estamos buscando un profesional de enfermería para unirse a nosotros en un puesto a tiempo parcial. El candidato seleccionado trabajará en semana corta y semana larga, sin turno de noche. El horario es completamente compatible con jornada escolar, lo que brinda una excelente oportunidad para profesionales con carga familiar o para aquellos que deseen complementar o compatibilizar con otra actividad profesional.

Envia el teu currículum vitae a

bmorenom@sanitas.es

SANITAS

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Incluye tiempo de comida, 9:15 a 16:45 , con la comida proporcionada por la empresa.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomado Universitario en Enfermería o Graduado Universitario en Enfermería

Especialitat

---

Salari

Por encima del convenio

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.