CLECEVITAM

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

19/09/2022

Empresa

CLECEVITAM

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Professional Responsable Higiènic Sanitari/a Residència Geriàtrica, de nova construcció a Tarragona.
– Responsable, conjuntament amb la direcció del Centre, planificant el correcte funcionament de les àrees de competència.
– Cobrir les necessitats assistencials i de cures d’infermeria dels residents. -Elaboració dels protocols necessaris per una correcta atenció de les persones usuàries i de la seva aplicació. – Garantir la seguretat i continuïtat de cures dels residents. – Correcta organització i administració dels medicaments.

 

Envia el teu currículum vitae a

ljimenez@clece.es

CLECEVITAM

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada partida 9 a 18:00h de dilluns a divendres.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Experiència miním 1 any com RHS.
Valorable disposar de formació complementaria en l’àmbit geriatria.
Disponibilitat d’incorporació, abans de final d’any.

Especialitat

---

Salari

33.000€ BRUTS/ANUALS

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.