– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

17/08/2023

Empresa

Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

1

1. Facilitar l’accés dels usuaris als recursos sanitaris públics sens perjudici de l’existència d’altres recursos sanitaris.
2. Supervisar la correcta organització i administració dels medicaments.
3. Supervisió dels menús que se serveixin i del seu ajustament a les pautes d’alimentació contingudes a l’expedient assistencial.
4. Actualització de les dades que consten en el document de control assistencial de cada resident.
5. Establir i supervisar les condicions higièniques de l’establiment, dels usuaris i del personal.
6. Elaboració dels protocols necessaris per una correcta atenció dels usuaris i de la seva aplicació
7. Coordinació i supervisió de l’activitat de cura de les persones

Envia el teu currículum vitae a

redos@elredos.org

Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada intensiva.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura / grau d’infermeria

Especialitat

Residència per a la gent gran (113 places) i centre de dia (55 places)

Salari

30.000€ a 40.000€

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.