SAGESSA-Residència d'avis Marià Fortuny de Reus

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

08/03/2023

Empresa

SAGESSA-Residència d'avis Marià Fortuny de Reus

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

La Residència d’avis Marià Fortuny de Reus cerca un/a Responsable Assistencial per al seu centre a Reus.

Es valoraran:

 • Experiència en tasques de direcció i/o comandament. (concretar dedicació i durada).
 • Experiència en l’àmbit de la geriatria. (concretar dedicació i durada).
 • Formació complementària per al lloc de treball. (concretar hores i/o crèdits)
 • Capacitat de treball en equip.
 • Bones aptituds pel tracte amb l’usuari.
 • Disposar del certificat de discapacitat igual o superior al 33%.

Busquem una persona amb actitud creativa, dinàmica, amb capacitat de lideratge i acostumada a la presa de decisions. Amb iniciativa, dinamisme, extraversió, capacitat de treball en equip i dots de comunicació.

Les persones interessades hauran de lliurar la següent documentació:

 1. Accedir a http://borsadetreball.grupsagessa.com i registrar-se a la borsa de treball de CMQ, introduint totes les dades personals i curriculars.
 2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, vida laboral, titulacions/cursos i carta de presentació).
 3. Inscriure’s a la convocatòria oberta següent amb el codi:

MF RA 03 23

Termini màxim de presentació de sol·licituds: 13 de març de 2023

Envia el teu currículum vitae a

seleccio_rrhh@centremq.cat

SAGESSA-Residència d'avis Marià Fortuny de Reus

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

De dilluns a divendres (jornada partida)

Disponibilitat d’incorporació el 20/03/2023

 

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Es requereix:

 • Titulació Universitària relacionada amb les Ciències de la Salut i Socials (infermeria, treball social, psicologia o similar).
 • Domini del català parlat i escrit.
 • Acreditar certificació consistent en no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM.

Especialitat

No és necessària.

Salari

35.000-38.000 euros anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.