– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

FUNDACIÓ TECNOCAMPUS MATARÓ MARESME

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

20/10/2023

Empresa

FUNDACIÓ TECNOCAMPUS MATARÓ MARESME

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

3

Convocatòria per cobrir 3 places de Personal Docent i Investigador (PDI) permanent, a dedicació completa (30 ECTS) en l’àmbit de coneixement següent:

Ciències de la Infermeria

FUNCIONS A DESENVOLUPAR:

 • Disseny i impartició d’assignatures en els àmbits de coneixement esmentats.
 • Elaboració del pla docent de diferents assignatures en els àmbits de coneixement descrits.
 • Participació en tasques pròpies de la institució com a PDI permanent.

REQUISITS INDISPENSABLES:

 • Graduat/da o Diplomat/a en Infermeria (cal adjuntar el títol o el resguard del títol escanejat).
 • Màster Universitari en Ciències de la Salut o altres (cal adjuntar el títol o el resguard del títol escanejat).
 • Experiència assistencial mínima de 3 anys (cal especificar-ho clarament al CV i aportar certificat/s laboral/s escanejats).
 • Les persones aspirants han de posseir un nivell de català que asseguri la competència del professorat per participar amb adequació i correcció a les situacions comunicatives que requereixen les tasques acadèmiques, de manera que quedin garantits els drets lingüístics dels estudiants, tal com preveu el decret 128/2010, de 14 de setembre, sobre l’acreditació del coneixement lingüístic del professorat de les universitats dels sistema universitari de Catalunya. En el moment de la signatura del contracte, el candidat escollit podrà optar entre l’acreditació del coneixement o l’ajornament d’aquesta acreditació per un període de dos anys.

ASPECTES VALORABLES:
Es valorarà el CV de les persones que compleixin els requisits indispensables, és a dir, els candidats i les candidates admesos/es. La puntuació màxima serà de 60 punts.

 1. Experiència docent universitària en l’àmbit de Ciències de la Infermeria, Simulació Clínica i/o Pràcticum (Cal especificar-ho clarament en el CV i s’acreditarà mitjançant certificat de docència expedit per la universitat on s’hagi realitzat).  Màx. 15 punts
 2. Experiència en gestió acadèmica i coneixements del Grau en Infermeria.  Màx. 10 punts
 3. Estar cursant estudis de Doctorat o estar en possessió del títol de Doctor/a.  Màx. 15 punts
 4. Acreditació en recerca AQU/ANECA vinculada a l’àmbit de la salut o demostrar capacitat per obtenir-la, amb publicacions indexades. (Cal especificar-ho clarament en el CV i en el cas de tenir l’acreditació aportar el document escanejat).  Màx. 5 punts
 5. Competència en llengua anglesa. Mínim nivell B2.2. (Cal especificar-ho clarament en el CV i en el cas de tenir l’acreditació aportar el document escanejat).  Màx. 5 punts
 6. Altres mèrits. La comissió de selecció podrà valorar altres elements del currículum que consideri una aportació al perfil del candidat.  Màx. 10 punts

RELACIÓ CONTRACTUAL PRÈVIA AMB TECNOCAMPUS. La puntuació màxima serà de 15 punts.

PRESENTACIÓ – DEFENSA DE PLAÇA:
Es convocaran a presentació/defensa de la plaça a les persones que superin els 40 punts en la fase de valoració del CV. La puntuació màxima serà de 40 punts.

En aquesta presentació – defensa de plaça davant del tribunal de la comissió de selecció el/la candidat/a haurà de:

 • Presentar la seva trajectòria professional, acadèmica i científica (10 minuts). Màx. 15 punts
 • Impartir una classe magistral reduïda sobre un tema relatiu a l’àmbit de coneixement objecte d’aquesta convocatòria. El/la candidat/a pot utilitzar suport audiovisual per impartir la classe (màx. 20 minuts). Màx. 25 punts
 • Atendre el torn de preguntes de la Comissió de Selecció (10 minuts).

ASPECTES LABORALS:

 • Contracte laboral com a professor/a permanent a dedicació completa 30 ECTS

Calendari orientatiu

 1. Publicació anunci: 17/10/2023
 2. Presentació candidatures fins al dia: 19/11/2023 mitjançant formulari on-line a: PROCÉS SELECTIU S43_2023_PDI_PERM_INF (tecnocampus.cat)
 3. Previsió publicació llista admesos/es i exclosos/es a participació: entre el 20/11/2023 i el 27/11/2023
 4. Presentació/defensa de places a partir de desembre 2023. Els candidats i les candidates finalistes que passin a la fase de presentació- defensa de plaça seran avisats/des de la data de l’entrevista/presentació per correu electrònic o telèfon..

Per a més informació consulteu l’oferta a: https://www.tecnocampus.cat/oferta-de-feina/s432023pdiperminf-professorat-permanent-de-ciencies-de-la-infermeria

Per a qualsevol incidència us podeu adreçar a seleccio@tecnocampus.cat
Cal identificar a l’assumpte el número de referència de la convocatòria: S43_2023_PDI_PERM_INF

Envia el teu currículum vitae a

seleccio@tecnocampus.cat

FUNDACIÓ TECNOCAMPUS MATARÓ MARESME

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Matí i algunes tardes

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

 • Graduat/da o Diplomat/a en Infermeria.
 • Màster Universitari en Ciències de la Salut o altres

Especialitat

Ciències de la infermeria

Salari

Entre 37.413€ i 40.920€

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.