– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

EDUCAPRACTIC

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

01/08/2023

Empresa

EDUCAPRACTIC

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Es necessita cobrir una vacant de professor/a per un curs de CFGM de Cures Auxiliars d’Infermería a impartir a partir del mes de setembre i durant el curs escolar, en horari de 17 a 21 h. els dilluns i dimecres. El contracte pot ser laboral o mercantil a el.lecció del candidat/a.

Lloc de treball: Al centre de la ciutat de Tarragona.

Es valora experiència com a docent.

Els curriculums es tractaran durant la primera setmana de setembre

Envia el teu currículum vitae a

info@educapractic.es

EDUCAPRACTIC

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Dilluns i dimecres de 17 a 21 h. durant el curs escolar, desde meitats de setembre a final de juny.

Tipus de contracte

Temps parcial

Titulació

Titulat en Infermeria.

Especialitat

Qualsevol

Salari

A CONVENIR

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.