PATRONAT MUNICIPAL HOSPITAL ASIL SANTÍSSIM SALVADOR

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

14/04/2023

Empresa

PATRONAT MUNICIPAL HOSPITAL ASIL SANTÍSSIM SALVADOR

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Mitjançant el sistema de concurs-oposició, per a la cobertura, en règim d’interinitat, d’una plaça de D.U.I. (subgrup professional A2), vacant a la plantilla de personal laboral del Patronat Municipal Hospital-Asil del Santíssim Salvador del Vendrell, i la creació d’una borsa de treball

Envia el teu currículum vitae a

residencia@elvendrell.net

PATRONAT MUNICIPAL HOSPITAL ASIL SANTÍSSIM SALVADOR

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Les condicions laborals de treball, la jornada i les retribucions seran les establertes als actuals pactes socioeconòmics del personal i a la Relació de llocs de treball de l’Ajuntament del Vendrell.

 

El lloc de treball convocat tindrà una jornada de treball de 35 hores de mitjana en còmput setmanal (100% de la jornada ordinària), i estarà dotada amb les retribucions que corresponguin d’acord amb el lloc de treball de tècnic A2.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  1. Estar en possessió del títol universitari de Grau d’Infermeria o equivalent, o estar en condicions d’obtenir-los en la data de finalització del terminis d’admissió d’instàncies.

 

En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, han d’estar acompanyades de l’ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de la homologació i consolidació dels títols i estudis estrangers.

Especialitat

---

Salari

33.679,66

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.