Hospital Fundación San José (Madrid) de la OHSJD

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

13/05/2024

Empresa

Hospital Fundación San José (Madrid) de la OHSJD

Lloc

Altres

Nº de vacants

---

OFERTAMOS DISTINTOS PUESTOS DE ENFERMER@S. CONTRATACIÓN TEMPORAL E INDEFINIDA, VARIAS POSIBILIDADES DE TURNOS Y HORARIOS (COMPLETOS Y PARCIALES).

El Hospital Fundación San José es un referente en la Comunidad de Madrid para la Rehabilitación Neurológica integral, además de serlo también en los programas de Cuidados Paliativos, Rehabilitación funcional, Cuidados Continuados y Subagudos.

Somos una institución privada, de la Orden Hospitalaria San Juan de Dios, sin ánimo de lucro que tiene por finalidad prestar asistencia sanitaria a enfermos que requieren media o larga estancia para su recuperación.

La hospitalidad es nuestro valor por excelencia y la expresamos a través de la calidad, del respeto, de la responsabilidad y de la espiritualidad. Nuestro modelo integral gira alrededor del paciente y su familia, gracias a los profesionales altamente involucrados en el proyecto institucional, que trabajan en equipos interdisciplinares con elevada satisfacción laboral.

Si eres fuera de Madrid, ofrecemos la posibilidad de hospedería a precios ventajosos. Anímate!!!

Envia el teu currículum vitae a

Hospital Fundación San José (Madrid) de la OHSJD

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

29.000-33.000

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.