– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Hospital del Mar

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

09/02/2024

Empresa

Hospital del Mar

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

---

Què es requereix per a la teva incorporació?

 • Disposar del Grau o Diplomatura en Infermeria, expedit per una universitat espanyola o, en el seu defecte, homologat pel Ministeri competent.
 • Mostrar motivació i estar en disposició d’adquirir nous coneixements i desenvolupar-te professionalment.
 • Seria ideal que tinguessis disponibilitat completa i incorporació immediata.

Què oferim?

 • Incorporació immediata a l’Hospital del Mar – Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona.
 • Contracte d’interinitat complementari.
 • Jornada laboral completa o una jornada que s’adapti a les teves necessitats.
 • Rang salarial oscil·la entre 36.010,66€ – 37.373,55€ bruts anuals, més el plus de cap de setmana, festiu i nocturnitat.
 • Formar part d’un equip jove, dinàmic i col·laboratiu.
 • Form-Acció. Volem que desenvolupis el teu talent amb nosaltres. Disposaràs de 40 hores anuals de formació i ajudes econòmiques per a formar-te.
 • Conciliació laboral. Disposem de beneficis socials i mesures de conciliació: 5 dies de lliure disposició i 23 dies de vacances.
 • Carreras i incentivació. Podràs accedir a programes de carrera o incentivació, sigui com sigui la teva categoria professional i a compensacions econòmiques per objectius (DPO)

Que valorem?

 • Competències corporatives: compromís i implicació amb la institució; orientació a les persones, empatia i sensibilitat interpersonal; orientació a la qualitat, la millora continua i la excel·lència, i gestió del canvi/innovació.
 • Competències específiques: organització, ordre, planificació i treball en equip.
 • Competències personals: estabilitat emocional, flexibilitat, adaptabilitat i comunicació.

Contacta amb nosaltres

Envia el teu currículum vitae a

ofertestreball@psmar.cat

Hospital del Mar

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Disposar del Grau o Diplomatura en Infermeria, expedit per una universitat espanyola o, en el seu defecte, homologat pel Ministeri competent.

Especialitat

---

Salari

36.010,66€ – 37.373,55€ bruts anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.