SALUT SANT JOAN REUS - BAIX CAMP

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

13/07/2022

Empresa

SALUT SANT JOAN REUS - BAIX CAMP

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

2

S’ofereix:

  • Contractes laborals temporals per cobertura de llocs estructurals de naturalesa permanent a jornada completa.
  • Participació en sistemes d’incentivació per objectius.

Les persones interessades hauran de:

  1. Registrar-se a https://appborsadetreball.hospitalsantjoan.cat/login i introduir totes les dades personals i curriculars.
  2. Obligatori completar el perfil adjuntant la documentació (currículum vitae, titulacions i carta de presentació)
  3. Inscriure’s a la convocatòria oberta següent, amb el codi:

                         LLEVA 07 22

Termini de presentació de sol·licituds:   31 de desembre de 2022

 

Envia el teu currículum vitae a

joan.romera@salutsantjoan.cat

SALUT SANT JOAN REUS - BAIX CAMP

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa segons quadrants

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

  • Diplomatura o Grau en Infermeria
  • Formació postgrau universitària: Especialització en Ginecologia-Obstètrica, Llevador/a, via IIR o que finalitzi la seva formació IIR en l’especialitat de ginecologia-obstètrica (llevador/a) durant l’any 2022.
  • Ambdós títols expedits per una universitat/ministeri espanyols; o en el seu defecte, degudament homologats pel Ministeri competent.

Especialitat

  • Formació postgrau universitària: Especialització en Ginecologia-Obstètrica, Llevador/a, via IIR o que finalitzi la seva formació IIR en l’especialitat de ginecologia-obstètrica (llevador/a) durant l’any 2022.

Salari

conveni propi

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.