– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

FUNDACIÓ HOSPITAL SANT PAU I SANTA TECLA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

08/08/2023

Empresa

FUNDACIÓ HOSPITAL SANT PAU I SANTA TECLA

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Busquem una LLEVADORA per treballar a l´Hospital Santa Tecla i l´ABS Vila-Seca. La seva funció serà el seguiment i acompanyament integral de la dona en totes les etapes de la seva salut
sexual i reproductiva, des de l adolescència fins el climateri.

Envia el teu currículum vitae a

corea@xarxatecla.cat

FUNDACIÓ HOSPITAL SANT PAU I SANTA TECLA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

  • Horaris:

24 h. setmanals a la primària ( dos jornades de 8-20h) i  12 hores setmanals a l´Hospital ( 1 jornada de 12h. de 8-20h) , més les guàrdies hospitalàries ( nits i caps de setmana).

Possibilitat d´adaptar-nos a l´horari i de fer només guàrdies  .

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau Universitari en Infermeria

Especialitat

Títol d´especialista en Infermeria Obstètrica- Ginecològica

Salari

2810 euros bruts mensuals més guàrdies i complements

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.