– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

FUNDACIÓ ASPAMIS-Centre La Immaculada

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

19/01/2024

Empresa

FUNDACIÓ ASPAMIS-Centre La Immaculada

Lloc

Lleida

Nº de vacants

1

Exploracions i valoracions de les persones usuàries nou vingudes. Control de la medicació i registres. Control de visites mèdiques. Seguiment mèdic i de psiquiatria. Passar a farmàcia la medicació i control receptes. Realització d’analítiques i o proves requerides. Revisió diària de l’estat de salut (ferides, esfínters, cures…auscultacions, control de polsos…), i fer-ne les derivacions si s’escau. Supervisió de la deglució i control de les pautes de nutrició. Participació en l’elaboració de PAI’s. Intervenció setmanal reunió equip interdisciplinar per al seguiment de casos. Assumir tasques de responsable de centre.

Capacitats requerides: Treball en equip, Habilitat en comunicació assertiva i empatia. Resolutiu/iva.

Organitzat/da.

Amb emprenedoria per a proposta de projectes i reptes. Compromís ètic i deontològic.

Envia el teu currículum vitae a

rrhh@aspamis.org

FUNDACIÓ ASPAMIS-Centre La Immaculada

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

COMPLETA  o  PARCIAL (segons disponibilitats) de dilluns a divendres, torns rotatius (setmana matí i setmana tarda). Treball un cap de setmana de cada sis. (37 hores setmanals).

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau en infermeria

Especialitat

---

Salari

31.500,00 brut anual amb possibilitats complementaries

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.