Badalona Serveis Assistencials

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

13/10/2021

Empresa

Badalona Serveis Assistencials

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

---

Es demana:
– Titulació universitària d’Infermeria.
– Valorable experiència assistencial.
– Competències: compromís, flexibilitat, orientació a les persones, efectivitat i estusiasme.

S’ofereix:
– Jornada completa o temps parcial. Disposem de diferents torns de treball i flexibilitat horària (diürns, nocturns i caps de setmana).
– Contractació eventual d’un any amb possibilitats de contracte indefinit per mitjà de convocatòries de places.
– Incorporació Immediata, amb accés a les activitats formatives programades en el pla de formació de l’organització.
– Retribució segons conveni SISCAT.

Procès de selecció:
Les persones interessades en aquesta oferta han d’enviar el currículum i còpies de les titulacions a borsadetreball@bsa.cat, fins el dia 07 de novembre de 2021 inclòs, indicant la referència INF HMB.

Envia el teu currículum vitae a

borsadetreball@bsa.cat

Badalona Serveis Assistencials

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

30.000-40.000 € bruts/anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.