– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

In Talent Lab

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/08/2023

Empresa

In Talent Lab

Lloc

Lleida

Nº de vacants

1

Funcions:

  • Proporcionar cures d’infermeria individualitzades mitjançant un mètode sistemàtic i organitzat.

  • Desenvolupar i executar un pla d’acció per millorar la salut.

  • Avaluar de forma continuada i sistemàtica l’efectivitat del pla d’acció.

  • Proporcionar cures de forma sistematitzada, tenint en compte la situació individual de cada usuari i fent èmfasi en la comunicació i la informació.

  • Tenir una bona comunicació i establir una relació terapèutica amb l’usuari.

  • Proporcionar una atenció integral i coordinada mitjançant el treball en equip i garantir la continuïtat de les cures.

Envia el teu currículum vitae a

lgaldon@intalentlab.com

In Talent Lab

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

  • Jornada completa (1620 h / anuals).

  • Horari torn de matí (de 08h a 15h) o tarda (de 15h a 22h).

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  • Grau / Diplomatura d’infermeria.

Especialitat

---

Salari

Salari 27.220,48€ salari base brut anual + Transport 320,52€ anuals personal de Lleida i 0,18€ / km si és de fora de Lleida.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.