– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

05/10/2023

Empresa

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Lloc

Girona

Nº de vacants

7

La Fundació Salut Empordà proporciona serveis d’Atenció primària (Àrea Bàsica de Salut l’Escala), Atenció especialitzada (Hospital de Figueres) i Atenció sociosanitària (Centre Sociosanitari Bernat Jaume).

La Fundació Salut Empordà compte amb professionals d’infermeria qualificats i amb tècnics/ques auxiliars en cures d’infermeria, tots ells integrats en un equip multidisciplinari que ofereix una atenció continuada les 24 hores del dia coordinant les distintes activitats relacionades amb l’estança hospitalària.

Els professionals apliquen el model de cures institucional, segons el model de Virginia Henderson, acompanyat d’un tracte humà, personalitzat i acollidor.  A més, oferint atenció a la família, integrada en l’entorn del pacient.

A través de la formació milloren els seus coneixements, potencien la millora continua, i garanteixen una adequada qualitat assistencial.  Mitjançant la docència, col·laboren en la formació d’estudiants del grau mig de Tècnic/a de Cures Auxiliars d’Infermeria, del Grau d’Infermeria i de residents de l’especialitat en Obstetrícia i Ginecologia.

Existeixen tres unitats d’hospitalització: quirúrgica, mèdica i materno-infantil, amb un total de 150 llits.

 

Actualment precisem incorporar INFERMERS/ES en planta d’Hospitalització i Urgències de l’Hospital de Figueres i en el CSS Bernat Jaume.

 

 

 

ES REQUEREIX

 

– Diplomatura/Grau en Infermeria.

– Segons normativa legal, es demanarà aportar el Certificat de delictes sexuals conforme no consten antecedents.

ES VALORARÀ

–  Experiència professional preferentment en àmbit hospitalari o sociosanitari.

–  Flexibilitat horària amb disponibilitat per a realitzar torns de Matí/Tarda/Nit.

–  Formació complementària.

 

 

 

S’OFEREIX

– Estabilitat laboral, contracte inicial d’un any a jornada completa.

– Retribució segons conveni del SISCAT (34.730€/B/A + PLUSOS+ RETRIBUCIÓ VARIABLE 1.894€).

– Es facilitarà la cerca d’allotjament amb una ajuda econòmica en el cas de canvi de residència o desplaçament superior a 75km.

– Com a entitat integrada en el Sistema Públic sanitari català, s’obtenen punts per a la borsa d’interins del SNS.

Programa actiu de formació continuada i actualització professional.

– Excel·lent oportunitat professional en un bon ambient de Treball i en un entorn d’alta qualitat de vida.

 

Envia el teu currículum vitae a

vmdiaz@salutemporda.cat

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

---

Especialitat

---

Salari

SEGONS CONVENI SISCAT

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.