FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

26/07/2022

Empresa

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Lloc

Girona

Nº de vacants

2

El servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Figueres ofereix atenció integral a la salut sexual i reproductiva de la dona proporcionant atenció durant la gestació, el part i el puerperi, i tracta totes les patologies ginecològiques i obstètriques, incloent les oncològiques.

L’equip s’organitza en unitats específiques: Patologia de Mama, Diagnòstic Prenatal Invasiu, Diagnòstic i Rehabilitació del Sol Pèlvic i altres procediments quirúrgics avançats.

Els professionals del servei integren l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR), una xarxa extrahospitalària que proporciona atenció primària.

 

 

–  Diplomatura/Grau en Infermeria

–  Especialització en Infermeria Obstètrica-Ginecològica.

 

Valorable:

 

–  Experiència professional en servei de Ginecologia i Obstetrícia en àmbit hospitalari i/o atenció primària.

–  Formació complementària relacionada amb l’atenció a la salut sexual i reproductiva de la dona.

–  Flexibilitat horària.

 

S’ofereix:

 

– Contracte indefinit

–  Jornada completa, torns Diürn 8-20h / Nocturn 20-8h

–  Retribució segons conveni del SISCAT (32.125€/B/A + PLUSOS + RETRIBUCIÓ VARIABLE 3.102€)

–  Com a entitat integrada en el Sistema Públic Sanitari català s’obtenen punts per la borsa d’interins del SNS.

–  Programa actiu de formació continuada i actualització professional

–  Es facilitarà l’acollida del/la professional amb l’estada inicial en un hotel i el suport en la cerca d’allotjament.

Envia el teu currículum vitae a

vmdiaz@salutemporda.cat

FUNDACIÓ SALUT EMPORDÀ

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa, torns Diürn 8-20h / Nocturn 20-8h

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

–  Diplomatura/Grau en Infermeria

 

Especialitat

–  Especialització en Infermeria Obstètrica-Ginecològica.

Salari

SEGONS CONVENI SISCAT

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.