Parc Sanitari Pere Virgili

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

22/02/2023

Empresa

Parc Sanitari Pere Virgili

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

3 - 6

Proporcionar una atenció al pacient mitjançant la prestació d’unes cures d’infermeria de màxima qualitat i seguretat pel pacient, realitzant les activitats i/o tècniques pròpies dels professionals d’infermeria en un centre d’atenció intermèdia, derivades del procés assistencial propi, compartit o delegat.

Envia el teu currículum vitae a

seleccio@perevirgili.cat

Parc Sanitari Pere Virgili

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

S’ofereix contracte en diferents torns (matí en horari de 7:45 a 15:00, tarda en horari de 14:45h a 22 o nit en horari de 21:45h a 08:00h). Incorporació immediata

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau o Diplomatura en Infermeria

Especialitat

Experiència en atenció al pacient geriàtric.

Salari

Segons conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.