Parc Sanitari Pere Virgili

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

12/04/2023

Empresa

Parc Sanitari Pere Virgili

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

3 - 6

Incorporació immediata

Realitzar les activitats i/o tècniques pròpies dels professionals d’infermeria, derivades del procés assistencial propi, compartit o delegat.

Valotació: Motivació i experiència en atenció al pacient geriàtric, pacient oncològic, de cures pal·liatives, i hospitalització domiciliaria

Envia el teu currículum vitae a

seleccio@perevirgili.cat

Parc Sanitari Pere Virgili

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Jornada a temps complet en torn de tarda o nit o diferents jornades a temps parcial en caps de setmana i festius.

MATÍ –> 08:00h a 15:00h

TARDA –> 14:45h a 22:00h

NIT –> 21:30h a 8:00h

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura o Grau en Infermeria

Especialitat

Amb el tractament de pacient geriàtric o pacient oncològic.

Salari

Segons conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.