Consorci Alt Penedès i Garraf

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

22/11/2022

Empresa

Consorci Alt Penedès i Garraf

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

4

Cerquem personal Diplomat/Graduat en infermeria, per les diferents àrees de la Direcció d’Infermeria del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf està constituït per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l’Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes), i l’Hospital Sant Antoni Abat i Centre de Rehabilitació (Vilanova i la Geltrú).

Requisits:

  • Diplomatura o Grau en Infermeria.
  • Habilitats i competències: busquem persones orientades a la qualitat i a l’atenció a les persones, amb dinamisme i que vulguin desenvolupar el seus coneixements dintre de la nostra organització.

Oferim:

–     Contracte interintage pendent de convocatòria.

–     Retribució salarial segons conveni Sanitat Concertada de Catalunya (SISCAT), Grup 2.

–     Jornada 1620 hores anuals.

–    Horari a concretar (torn diürn o nocturn).

–     Incorporació immediata.

Es valorarà:

–     Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip.

Mitjà de presentació de la sol·licitud i documentació: les persones interessades hauran d’enviar sol·licitud i curriculum vitae a convocatories@csapg.cat, indicant la referència INF_HRSC_2022      

 

Envia el teu currículum vitae a

convocatories@csapg.cat

Consorci Alt Penedès i Garraf

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Torn diürn o nocturn 

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura o Grau en Infermeria

Especialitat

---

Salari

Conveni SISCAT (grup II)

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.