Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

03/07/2024

Empresa

Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

4

Cerquem personal Diplomat/Graduat en Infermeria, per les diferents àrees de la Direcció d’Infermeria del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf és una entitat pública creada el dia 1 d’abril de 2019, que integra els recursos sanitaris de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats sanitàries i socials de la nostra població de referència mitjançant l’execució d’activitats hospitalàries assistencials, preventives, rehabilitadores, docents i d’investigació. El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf està constituït per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l’Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes),  l’Hospital Sant Antoni Abat i el Centre d’Atenció Primària de Baix-a-Mar  (Vilanova i la Geltrú).

 

Requisits:

  • Diplomatura o Grau en Infermeria.
  • Habilitats i competències: busquem persones orientades a la qualitat i a l’atenció a les persones, amb dinamisme i que vulguin desenvolupar el seus coneixements dintre de la nostra organització.

Oferim:

–     Contracte laboral per vacant fins convocatòria.

–     Jornada completa  en torn diürn (1620 h.) o nocturn (1562 h.), amb possibilitats de jornada parcial, segons necessitats del/la professional.

–     Retribució salarial entre els 36.000 i 44.042 € bruts anuals.

–     Carrera professional amb 4  nivells retributius (A, B, C i D).

–     Diversos àmbits on desenvolupar les tasques professionals (Hospitalització, Urgències, UCI, Quiròfan, etc.)

–     Formació continuada segons àrea d’actuació.

–     Incorporació immediata.

–     Organització en expansió referent en el territori.

Es valorarà:

–     Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip.

Període de presentació de candidatures i documentació:

Des del dia següent a la publicació del present anunci fins 30 de setembre de 2024.

Mitjà de presentació de la documentació: les persones interessades hauran d’enviar currículum vitae a [email protected], indicant la referència INF_CSAPG _2024

Envia el teu currículum vitae a

Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Jornada completa  en torn diürn (1620 h.) o nocturn (1562 h.), amb possibilitats de jornada parcial, segons necessitats del/la professional.

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura o Grau en Infermeria.

Especialitat

---

Salari

Entre els 36.000 i 44.042 € bruts anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.