In Talent Lab

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

20/05/2022

Empresa

In Talent Lab

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

8

Tasques assistencials.

5 Torns disponibles:

  • Torn dia
  • Corre torns
  • Torn nocturn
  • Torn parcial tarda
  • Torn parcial nit

Envia el teu currículum vitae a

lgaldon@intalentlab.com

In Talent Lab

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

TORN DE DIA
12h en horari de 8.00 a 20.00h.
Alterno dilluns/dimecres treballant un cap de setmana de cada 3 i un divendres de cada 3. Aquesta seria la seqüència de treball:
Dilluns/dimecres/dissabte/diumenge
Dilluns/dimecres/divendres
Dilluns/dimecres

CORRE TORNS
També a jornada completa i torns de 12h, amb un cap de setmana de cada 3 i un divendres de cada 3 i la resta de dies segons necessitats de l’hospital.

TORN DE NIT:
12h en horari de 20.00 a 8.00h
Setmana llarga: dilluns/dimarts/divendres/dissabte/diumenge
Setmana curta: dimecres/dijous
Amb una roda de descansos cada 4/5 setmanes

JORNADA PARCIAL TORN TARDA
Horari de 16 a 20 en seqüència de dimarts/dijous
Dimarts/dijous/dissabte/diumenge
Dimarts/dijous/divendres
Dimarts/dijous

JORNADA PARCIAL TORN NIT
Horari de 2.00 a 8.00h, setmana llarga i setmana curta.

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Llicenciatura / grau en infermeria

Especialitat

---

Salari

34-39k SBA

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.