Mes Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, SLU

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

26/07/2022

Empresa

Mes Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, SLU

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

2

Las responsabilidades principales son:
-“Cuidar” y mejorar el bienestar de las organizaciones y a las personas en cada etapa de su vida, a través de las diferentes actividades de la medicina del trabajo.
-Planificar las actividades de medicina del trabajo derivadas de la identificación y evaluación de los riesgos laborales asociados a los puestos de trabajo.
-Realizar Exámenes de Salud relacionados con los riesgos laborales y del puesto de trabajo, así como las actividades sanitarias que llevamos a cabo en las empresas que confían en nosotros.
-Participar en campañas específicas de salud.

Envia el teu currículum vitae a

elena.gutierrez@sitprevencio.cat

Mes Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, SLU

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horario intensivo de lunes a viernes de 08:00 a 15:00

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

–Grado en Enfermería
– Especialidad en enfermería del Trabajo
– Experiencia demostrable, preferiblemente en Servicios de
Prevención.
– Carné de conducir
– Incorporación Inmediata.

Especialitat

---

Salari

Salari a negociar

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.