– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

CLECEVITAM

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

18/09/2023

Empresa

CLECEVITAM

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

2

Àmbit d’activitat: Gent Gran / Sociosanitari Funcions: Donar l’atenció a les persones i acompanyar-les en aquelles situacions de salut. Promocionar la salut i la prevenció de la malaltia, dirigides a les persones grans. Aplicar les tècniques pròpies d’infermeria. Valorar la persona, i elaborar el pla d’atenció d’infermeria. Responsabilitzar-se de preparar, distribuir i controlar l’administració, i fer el seguiment de la medicació i dels tractaments prescrits pel professional mèdic. Fer una avaluació continuada de les necessitats bàsiques de les persones ateses. Ajuda als usuaris a fer les activitats que contribueixen a mantenir o recuperar la salut, per fomentar-ne l’autonomia i procurar-li el màxim benestar físic, psíquic i social.

Envia el teu currículum vitae a

ljimenez@clece.es

CLECEVITAM

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

40 hores setmanals en el torn de tarde,

o 20 hores setmanals en horaris de tarde.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  • Grau /Diplomatura en Infermeria.
  • Valorable disposar de formació complementaria en àmbit geriatria.

Especialitat

---

Salari

30.000€ BRUTS/ANUALS

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.