Fundació Pere Mata Terres Ebre

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

17/06/2024

Empresa

Fundació Pere Mata Terres Ebre

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

2

    • Contracte al 100% de jornada amb possibilitat de continuïtat
    • Oportunitat pel desenvolupament professional en l’àmbit de la Salut Mental tant a nivell hospitalari com comunitari.
    • Conveni SISCAT

Envia el teu currículum vitae a

Fundació Pere Mata Terres Ebre

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horari a Torns, matí, tarde i nits alternes.

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

  • Disposar del Grau o Diplomatura en Infermeria, expedit per una universitat espanyola o, en el seu defecte, degudament homologat pel Ministeri competent.

Especialitat

  • Es valorarà tenir la Especialitat d’Infermeria en Salut Mental, expedit pel corresponent Ministeri o, en el seu defecte, degudament homologat per un Ministeri competent.

Salari

34730.08

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.