Fresenius Medical Care

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

09/07/2024

Empresa

Fresenius Medical Care

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

2

– Aplicació del tractament pautat i cures sanitàries als pacients amb insuficiència renal ja sigui amb la teràpia estàndard o en hemodiafiltració
– Assegurar que tant els monitors com els materials per al tractament (línies, filtres, etc.) estiguin preparats per utilitzar-los abans de començar la sessió de diàlisi.
– Valoració del pacient, cura de l’estat de l’accés vascular i tots els paràmetres relacionats
– Administració de medicaments, transfusions sanguínies, extracció d’anticossos, ECG, etc., segons prescripció mèdica.
– Elaborar informes d’infermeria i registrar totes les dades tant clíniques
– Educació en nutrició, ingesta de líquids, cures FAV, tractament medicamentós, etc.
– Assegurar l’atenció integral al pacient

Envia el teu currículum vitae a

Fresenius Medical Care

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Turnos de 5,5 horas en horario entre 07:30 a 19:30h/ 01:00h

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

Grado Universitario / Diplomatura

Especialitat

Enfermería

Salari

32697,63

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.