OTP- OFICINA TECNICA DE PREVENCIÓN, S.L.

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

01/07/2022

Empresa

OTP- OFICINA TECNICA DE PREVENCIÓN, S.L.

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Realització de les activitats sanitàries derivades dels concerts de prevenció: Extracció sanguínia, anamnesis i proves completaries al personal assistit.
Introducció al aplicatiu informàtic dels resultats de les proves completaries derivades dels reconeixements mèdics.

Envia el teu currículum vitae a

mgaleano@otp.es

OTP- OFICINA TECNICA DE PREVENCIÓN, S.L.

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Realització de reconeixements mèdics

Dies puntuals horar matí

Tipus de contracte

Fi obra/servei

Titulació

GRAU INFERMERIA

Especialitat

Es valorarà Infermeria del treball

Salari

Segons valia

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.