– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Residència Municipal Nostra Senyora de Ribera

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

29/09/2023

Empresa

Residència Municipal Nostra Senyora de Ribera

Lloc

Lleida

Nº de vacants

1

Infermer/a per a la Residència Nostra Senyora de Ribera i el Centre de dia de La Pobla de Segur.

Són 70 usuaris de residència i 20 de centre de dia. Suport a les tasques d’infermeria per part de la RHS del centre i actualment també una TCAI.

30.000€ anuals/bruts + plus festius

37,5h/setmanals, horari a convenir

Contracte temporal, amb possibilitat d’estabilitzar la plaça de forma indefinida. Personal laboral de l’Ajuntament del municipi.

Es deixen les bases de l’anterior convocatòria del concurs d’oposició que va quedar desert:

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=435079&idens=2517130008

 

Envia el teu currículum vitae a

rhs@lapobladesegur.cat

Residència Municipal Nostra Senyora de Ribera

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

37,5h/setmanals i l’horari a convenir (posibilitat de no treballar presencialment els caps de setmana)

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura o grau en infermeria

Especialitat

---

Salari

30.000€ anuals/bruts

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.