FUNDACIÓ PERE BADIA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

08/07/2024

Empresa

FUNDACIÓ PERE BADIA

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Necessitem un INFERMER/A per cobrir una plaça dins de l’equip d’Infermeria de la residència geriàtrica de la FUNDACIÓ PERE BADIA de TORREDEMBARRA.

ES precisen coneixements bàsics d’informàtica.
No és necessària experiència prèvia en el sector.

ES prega aportar Curriculum Vitae via mail o personalment a FUNDACIO PERE BADIA, C/Pere Badia 2-4, Torredembarrra – 43830

Envia el teu currículum vitae a

FUNDACIÓ PERE BADIA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

La jornada laboral es realitza en base a torns rotatoris de 7 matins (de 7:00 a 15,00h), 5 dies de descans, 7 dies de tarda (14:30 a 22:00h) i 2 dies de descans.

Jornada completa, en torn continuat.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau o Diplomatura Infermeria

Especialitat

—-

Salari

Sou mensual brut: 1.962€ a 2.105€. Sou brut anual aproximat 28,500€ en 14 pagues.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.