– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Serveis d’Infermeria de Catalunya

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/09/2023

Empresa

Serveis d’Infermeria de Catalunya

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Es precisa infermera instrumentista per a intervencions de traumatologia, c. General, ginecologia, etc.

La infermera serà lliure d’ecollir els díes a treballar, pagats a 140€ la jornada (un màxim de 7:30h durant el matí o la tarda) independentment de les hores realitzades en un hospital privat de Tarragona.

Serveis d’Infermeria de Catalunya es una empresa que ofereix personal infermer a empreses i particulars per la realització de tasques infermeres o cobertures de torns.

Envia el teu currículum vitae a

sic.infermeria@gmail.com

Serveis d’Infermeria de Catalunya

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Sense especificar

Horari laboral

Un màxim de 7:30h en horari de matí o tarda.
Dies a convenir entre l’empresa i el treballador.

Si preciseu més informació contactar al telèfon o whatsapp: 696 754 205

O al mail: sic.infermeria@gmail.com

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grau d’Infermeria

Especialitat

Postgrau / Master en Infermeria de Quiròfan

Salari

140€ / jornada

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.