OTP OFICINA TÉCNICA DE PREVENCIÓN,S .L.

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/05/2020

Empresa

OTP OFICINA TÉCNICA DE PREVENCIÓN,S .L.

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Realització de reconeixements mèdics: Extracció sanguínia, anamnesi i proves complementàries al personal assistit en clínica.

Introduir reconeixements i resultats de proves complementàries a l’aplicació informàtica

Col·laborar en la el·laboració de protocols i planificacions de vigilància de la salut

Seguiment i atenció a clients

Lloc Amposta

Envia el teu currículum vitae a

mgaleano@otp.es

OTP OFICINA TÉCNICA DE PREVENCIÓN,S .L.

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

De dilluns a dijous de 07:00 a 15:00 h

Divendres de 07:00 a 14:00 h

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomat universitari-grau infermeria

Experiència en SPA

Especialitat

Infermeria especialitat infermeria del treball (via EIR)

Infermeria general

Infemeria diplomat empresa

 

 

Salari

Segons valia

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.