– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

MIMARA VALLS RESIDENCIAL SL

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

01/02/2024

Empresa

MIMARA VALLS RESIDENCIAL SL

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

Des del Grup Mimara necessitem incorporar per a una de les nostres residències ubicada a Valls, un/a infermera.

En algunes situacions i sempre que l’empresa ho requereixi, aquest professional podrà exercir les funcions de coordinació i supervisió de les cures que es prevegin al Pla de cures i atenció a la persona usuària, sempre que estiguin incloses en el seu àmbit funcional.
– Vigilar i atendre les persones usuàries, les necessitats generals humanes i sanitàries, especialment en el moment en què aquests necessitin els seus serveis.
– Preparar i administrar els medicaments segons les prescripcions facultatives, específicament els tractaments.
– Prendre la pressió sanguínia, el pols i la temperatura.
– Col·laborar amb el personal mèdic preparant el material i els medicaments que hagin de ser utilitzats.
– Ordenar les històries clíniques, anotar les dades relacionades amb la pròpia funció que hi hagi de figurar.
– Atendre la persona usuària enllitat per malaltia, efectuant els canvis posturals prescrits, controlant el servei de menjars als malalts i subministrant directament a aquells pacients que aquesta alimentació requereixi instrumentalització (sonda nasogàstrica, sonda gàstrica, etc.).
– Cura i neteja de l’adhesiu i l’estoma dels usuaris colostomitzats.
– Controlar la higiene personal de les persones usuàries i també els medicaments i els aliments que aquests tinguin a les habitacions.
– Atendre les necessitats sanitàries que tingui el personal que treballa al centre i siguin de la seva competència.
– Col·laborar amb fisioterapeutes en les activitats, el nivell de qualificació de les quals siguin compatibles amb la titulació d’infermer/a, quan les seves funcions específiques ho permetin.
– Realitzar les comandes de farmàcia, analítica i radiologia en aquells centres on no hi hagi especialista.
– Vigilar i tenir cura de l’execució de les activitats de tipus físic rebuda pel personal mèdic, observant les incidències que es puguin presentar durant la realització.
– Tallar ungles dels peus, usuaris diabètiques i els qui rebin tractament amb anticoagulants, així com els que tinguin tractament d’ungles clavades i ungles.

Salari a convenir
Descripció de la jornada laboral:
– Contracte laboral 30 hores setmanals

Envia el teu currículum vitae a

lsanchez@grupomimara.com

MIMARA VALLS RESIDENCIAL SL

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Horari setmana 1 : dimarts, dijous , divendres

Horari setmana 2: dimarts , dissabte, diumenge

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Formació i titulació corresponent i amb capacitat legal per a l’exercici de la seva professió. (o títol en tràmit d’homologació)

Especialitat

---

Salari

16061.96 brutos anuales

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.