– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Hospital Sant Pau

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

19/02/2024

Empresa

Hospital Sant Pau

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

5

L’Hospital de Sant Pau està buscant infermers/es per al Bloc Quirúrgic.

Funcions:

 • Conèixer el procés intraoperatori dels procediments quirúrgics de les diferents especialitats. A més a més de tenir competències per al desenvolupament dels procediments, les seves indicacions i complicacions associades.
 • Proporcionar les cures necessàries al pacient durant el intraoperatori per assegurar la seguretat durant el procediment quirúrgic.
 • Conèixer les possibles complicacions i les intervencions d’infermeria requerides durant tot el procés quirúrgic: hemorràgia massiva, aturada cardiorespiratòria, reacció toxicitat amb anestèsic locals, etc.

Requisits:

 • Titulació de grau, diplomat/da en Infermeria o equivalent.
 • Titulació de Màster en Infermeria Perioperatòria.
 • Coneixement oral i escrit de les dues llengües oficials de Catalunya, català equivalent a nivell C.

Es valorarà:

 • Màster en Infermeria Aplicada a l’Anestèsia, Reanimació i Terapèutica del Dolor.
 • Experiència prèvia d’un any en procés quirúrgic.

S’ofereix:

 • Subgrup professional: B.1
 • Contracte pendent de convocatòria: Contracte de treball temporal en espera de publicació de convocatòria d’infermera a l’àrea quirúrgica.
 • Al Sant Pau-Campus Salut Barcelona considerem que la formació i l’aprenentatge continu són els fonaments del creixement i desenvolupament de la nostra institució. Per aquest motiu, donem suport a aquells professionals que vulguin continuar especialitzant-se, amb l’oportunitat de desenvolupament professional i ambient de treball col·laboratiu.

Envia el teu currículum vitae a

Hospital Sant Pau

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

---

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Titulació de grau, diplomat/da en Infermeria o equivalent.

Titulació de Màster en Infermeria Perioperatòria.

Especialitat

---

Salari

32588,08

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.