Randstad Consultores

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

19/02/2020

Empresa

Randstad Consultores

Lloc

Lleida

Nº de vacants

5

Funcions:

  • Recepció del pacient i planificació, observació, realització i avaluació de les seves cures amb supervisió mèdica.
  • Suport a la prestació d’assistència integral al quadre mèdic de quiròfan.
  • Recepció i manteniment de la documentació del pacient durant la seva estança i dels trasllats necessaris a la seva unitat.

S’ofereix:

  • Possibilitat de desenvolupar la carrera professional en un reconegut hospital de Lleida.
  • Atractiva remuneració: 1.700 euros bruts mensuals (14 pagues) + plusos festius.
  • Contracte de 6 mesos + Indefinit.

Envia el teu currículum vitae a

carlos.ruesca@randstad.es

Randstad Consultores

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

  • Jornada de 38,5 hores setmanals
  • Torns rotatius de dilluns a divendres: dues setmanes en horari de matí (de 8:00 a 15:00) i dues setmanes en horari de tarda (de 15:00 a 22:00) i caps de setmana alterns.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

  • Grau en Infermeria
  • Experiència no requerida

Especialitat

---

Salari

24.000 - 30.000 € bruts anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.