CentreMQ

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

17/01/2023

Empresa

CentreMQ

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

2

Centre MQ Reus SA, és una societat participada al 100% per l’Ajuntament de Reus, per tant, íntegrament municipal i que té per objecte la gestió, prestació i promoció de qualsevol servei d’assistència sanitària, de dedicació del tractament de pacients de cirurgia aguda i mèdica; també podrà dedicar-se a la prestació de serveis sòcio-sanitaris i socials.

L’objecte d’aquesta convocatòria és seleccionar una persona per a realitzar les funcions d’analista de dades pel Centre MQ Reus SA. Persona encarregada de extreure, processar i agrupar dades de les nostres bases de dades. Generar informes i crear indicadors i quadres de comanament per a directius i responsables dels centres.

Es requereix:

  • Titulació reglada de Diplomatura/Grau en Infermeria.
  • Domini del Català parlat i escrit.
  • Acreditar certificació consistent a no haver estat condemnat per sentència ferma en algun dels delictes previstos a la LOPJM. 

Es valorarà

  • Experiència laboral acreditada com a INFERMER/A (concretar dedicació i durada)
  • Formació addicional complementària relacionada amb el lloc de treball. (concretar hores)
  • Polivalència funcional, capacitat de treball en equip i flexibilitat horària.
  • Capacitat de resolució de problemes i/o situacions de manera eficaç i positiva.

Es busquen professionals amb iniciativa, polivalència funcional, dinamisme, capacitat de lideratge, bon/a comunicadors/ores, orientats/ades a la millora contínua i amb capacitat de treball en equip.

S’ofereix:

  • Contractes laborals a jornada completa.
  • Programa de formació a càrrec de l’empresa.
  • Conveni SISCAT.

Envia el teu currículum vitae a

seleccio_rrhh@centremq.cat

CentreMQ

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Horari de dilluns a divendres 

Torns rotatius: 2 setmanes matí (7:30 a 14:30) i 2 setmanes tarda (14:30 a 21:30)

No es treballen FESTIUS ni DIUMENGES

TORN i PLANNING FIXE

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Diplomatura i/o Grau en Infermeria

Especialitat

És valorable especialització

Salari

30.000 euros bruts/any

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.