Fundació Vilaniu

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

25/08/2022

Empresa

Fundació Vilaniu

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

S’ofereix:
– 1 lloc de treball a jornada parcial (25 hores a la setmana), amb les condicions establertes en el “I Conveni Col·lectiu Autonòmic de Catalunya del Sector de l’Atenció a la Gent Gran (GERCAT)”, més millora salarial empresarial (salari corresponent al conveni SISCAT).
– Contracte laboral indefinit.
– Incorporació immediata
Es requereix:
– Diplomatura/Grau d’Infermeria
Es valorarà:
– Serveis prestats (A Gestió Pius Hospital, altres centres sanitaris i/o altres centres residencials).
– Formació.
– Valoració del candidat (avaluació de competències i entrevista personal).

Les persones interessades han d’enviar el seu currículum vitae (*) actualitzat a través del nostre formulari de Borsa de treball. I entregar còpia de la vida laboral actualitzada i dels títols i certificats que acreditin la formació realitzada, de forma presencial a RRHH del Pius Hospital o mitjançant el següent correu electrònic: amespuny@piushospital.cat
Indicant la referència de la convocatòria: 2022/003 FV

Envia el teu currículum vitae a

amespuny@piushospital.cat

Fundació Vilaniu

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

Mati o tarda

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura/Grau d’Infermeria

Especialitat

---

Salari

20.600€

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.