– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Residència d'avis El Vilar de la Selva del Camp (Fundació per l'Atenció Social)

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

30/10/2023

Empresa

Residència d'avis El Vilar de la Selva del Camp (Fundació per l'Atenció Social)

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

La Residència per a gent gran “el Vilar” de la Selva del Camp, és una residència assistida propietat de la Fundació Publica “el Vilar” i gestionada per Fundació per l’Atenció Social.

La Residència va iniciar la seva activitat el dia 06 d’agost de 2003.

El personal que presta els seus serveis en aquesta residència, és personal contractat per la Fundació per a l’Atenció Social. La residència “el Vilar” disposa de tots els serveis propis, i, per tant, de tots els serveis generals, cuina, bugaderia i neteja.

Actualment cerca 1 Infermer/a per formar part del seu equip tècnic, perquè ha ampliat les seves instal·lacions.

La vacant és estructural fixa i amb possibilitats de coordinar horaris +jornada laboral.

Envia el teu currículum vitae a

seleccio_rrhh@centremq.cat

Residència d'avis El Vilar de la Selva del Camp (Fundació per l'Atenció Social)

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Es pot arribar a un acord segons disponibilitat del candidat/a.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura/Grau en Infermeria.

Especialitat

Cap

Salari

28.000 euros bruts/any

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.