HOSPITAL COMARCAL AMPOSTA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

13/05/2022

Empresa

HOSPITAL COMARCAL AMPOSTA

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

3

A l’Hospital Comarcal d’Amposta en centrem amb  situar a les persones en el centre de la nostra atenció, oferint una assistència de qualitat basada en la millora continua, l’evidència científica i el compromís ètic.

Els nostres profesionals d’infermeria han de proporcionar cures individualitzades mitjançant un mètode sistemàtic i organitzat.

Desenvolupar accions conduents a la promoció de la salut, la prevenció de la malaltia i l’educació sanitària en els diferents àmbits de la pràctica.

Proporcionar cures d’infermeria de forma sistematitzada tenint en compte la situació individual de cada usuari i fent èmfasi en la comunicació i informació.

Dur a terme la pràctica professional en els diferents àmbits i situacions.

Aconseguir una comunicació efectiva i establir una relació terapèutica amb l’usuari.

Donar una atenció integral i coordinada mitjançant el treball en equip.

Garantir la continuïtat de les cures utilitzant la comunicació formal i estructurada.

Donar una resposta professional i de qualitat a les diferents situacions de la pràctica.

Incorporar a la pràctica els principis ètics i legals que guien la professió.

Fer present el compromís professional amb la societat a través de la participació i la implicació.

Envia el teu currículum vitae a

rrhh@hcamposta.com

HOSPITAL COMARCAL AMPOSTA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Depenent del servei

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Titulació Oficial de Llicenciatura o Grau en Infermeria

Especialitat

---

Salari

Segons conveni col.lectiu de treball dels hospital d’aguts, centres d’atenció primària centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei català de la salut.

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.