– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Consorci Sanitari de l'Alt penedès i Garraf

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

29/01/2024

Empresa

Consorci Sanitari de l'Alt penedès i Garraf

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

2

Infermer/a obstetricoginecològica (Llevador/a)

 Cerquem personal Diplomat/Graduat en Infermeria, que disposi del Títol d’Especialista en Infermeria Obstetricoginecològica, per l’àrea de Ginecologia i Obstetrícia del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf està constituït per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l’Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes),  l’Hospital Sant Antoni Abat i el Centre d’Atenció Primària de Baix-a-Mar  (Vilanova i la Geltrú).

I per què amb nosaltres?

 • Trobaràs un bon ambient de treball, formant part d’un equip cohesionat que t’acollirà i t’ajudarà a créixer i desenvolupar-te com a professional i que també estarà obert a les teves aportacions.
 • Participaràs en l’elaboració de procediments de l’àrea.
 • Faràs un seguiment de gestants a CCEE a partir de la setmana 36.
 • Donaràs assistència i acompanyament de manera autònoma a les dones en la línia del  part respectat.
 • Assistiràs i acompanyarà durant les cesàries.
 • Faràs un seguiment del puerperi durant la hospitalització i recolzament de l’alletament.
 • Tindràs possibilitat de fer educació sanitària en diferents xerrades.
 • Participaràs en l’atenció d’urgències ginecològiques i obstètriques.
 • Col·laboraràs en treballs de recerca, nous projectes i en comissions multidisciplinaris (acreditació IHAN,  treball social,  ASSIR).

Requisits:

 • Grau o Diplomatura en Infermeria, expedit per una universitat espanyola o, en el seu defecte, degudament homologat pel Ministeri competent.
 • Títol d’Especialista en Infermeria Obstetricoginecològica, expedit pel corresponent Ministeri o, en el seu defecte, degudament homologat per un Ministeri competent.
 • Habilitats i competències: busquem persones orientades a la qualitat i a l’atenció a les persones, amb dinamisme i que vulguin desenvolupar el seus coneixements dintre de la nostra organització.

Oferim:

 • Contracte laboral per vacant fins convocatòria
 • Retribució salarial entre els 36.000 i 44.042 € bruts anuals.
 • Jornada completa amb planificació laboral anual del 100% en jornades de 12 hores.
 • Formació continuada segons àrea d’actuació.
 • Organització en expansió referent en el territori.
 • Incorporació immediata.

Es valorarà:

–        Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip.

Període de presentació de candidatures i documentació:

Des del dia següent a la publicació del present anunci fins el 23 d’abril  de 2024.

Mitjà de presentació de la documentació:

Les persones interessades hauran d’enviar curriculum vitae a convocatories@csapg.cat, indicant la referència INFLLEV_CSAPG_2024

Envia el teu currículum vitae a

convocatories@csapg.cat

Consorci Sanitari de l'Alt penedès i Garraf

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa amb planificació laboral anual del 100% en jornades de 12 hores

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grau o Diplomatura en Infermeria, expedit per una universitat espanyola o, en el seu defecte, degudament homologat pel Ministeri competent.

Especialitat

Títol d’Especialista en Infermeria Obstetricoginecològica, expedit pel corresponent Ministeri o, en el seu defecte, degudament homologat per un Ministeri competent.

Salari

entre els 36.000 i 44.042

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.