– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Fundació Vallparadís FPC

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

07/11/2023

Empresa

Fundació Vallparadís FPC

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

La persona seleccionada tindrà com a missió responsabilitzar-se del funcionament assistencial del col·lectiu d’infermeria i auxiliars d’infermeria atenent a les consignes de la Direcció.

 

Oferim:

 

  • Contracte indefinit
  • Jornada parcial (% de jornada i horari, totalment a ajustar segons la disponibilitat del/la candidat/a)
  • Salari: 31.000 € bruts anuals per la jornada completa
  • Lloc de treball: Residència i centre de dia d’Atenció a Gent Gran Móra la Nova (Móra la Nova, Tarragona)

Envia el teu currículum vitae a

mmartin@mutuaterrassa.cat

Fundació Vallparadís FPC

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada parcial

Horari laboral

  • Jornada parcial (% de jornada i horari, totalment a ajustar segons la disponibilitat del/la candidat/a)

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura o Grau en Infermeria

Especialitat

---

Salari

31.000 € bruts anuals per la jornada completa

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.