HU INSTITUT PERE MATA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

26/06/2024

Empresa

HU INSTITUT PERE MATA

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

3

Hospital Universitari Institut Pere Mata situat a Reus (Tarragona), compren diversos dispositius, psicogeriatria, atenció sociosanitaria, rehabilitació hospitalària, urgències, unitat d’aguts etc.
Tasques a realitzar: L’Hospital Universitari Institut Pere Mata precisa incorporar personal d’infermeria, per donar reforç als serveis assistencials quan ho requereixin. La seva missió més important és l’aplicació correcte dels tractaments, l’assistència de qualitat integral al malalt i complint les instruccions especifiques de cada unitat

Envia el teu currículum vitae a

HU INSTITUT PERE MATA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada laboral de 37,5 hores setmanals, 3 torns de dilluns a diumenge amb els descansos establerts. Torn de mati: 06:15- 14h Torn de tarda: 13:45- 21:30 Torn de nit: 21:15- 06:30
Jornada al 100%. Opció d’un altre jornada, ens adaptaríem segons disponibilitat del candidat/a

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura/ Grau en Infermeria

Especialitat

Es valorarà disposar de la especialitat en salut mental

Salari

36.320€ bruts anuals + plusos

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.