Psicotec

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

17/05/2023

Empresa

Psicotec

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

L’Asociación Nuclear Ascó-Vandellós II  (ANAV) precisa incorporar un/a Diplomat/da o Graduat/da en Infermeria que s’integrarà a l’àrea Mèdica de la central nuclear d’Ascó. Formaràs part d’un projecte desafiant i d’una organització on es persegueix l’excel.lència a través de l’aprenentatge i la millora contínua.

Les teves funciones seran, entre d’altres:

 • Executar les tasques qde Prevenció Mèdica del Servei de Prevenció i Salut Laboral a  C.N. Ascó.
 • Col·laborar en la implantació de les estratègies sanitàries preventives i assistencials d’ANAV en C.N. Ascó.
 • Controlar el compliment de les funcions i activitats sanitàries assignades.
 • Aplicar les normes, procediments i mètodes de treball per millorar les activitats sanitàries de l’ empresa a C.N. Ascó.
 • Practicar reconeixements mèdics laborals.
 • Col·laborar en l’assistència al personal en accidents convencionals i radiològics.
 • Col·laborar en l’elaboració i revisió de procediments de Prevenció Mèdica.
 • Controlar i mantenir l’instrumental mèdic.

Quins son els requistis que has de complir?

 • Has de tenir la diplomatura o el grau en Infermeria i aportar l’especialització en Infermeria del Treball o haver realitzat el màster en Infermeria del Treball
 • Per a poder desenvolupar correctament les teves funcions, hauries d’aportar un mínim de 3 anys d’experiència en una posició similar, on hagis treballat en atenció d’urgències i/o emergències sanitàries.
 • Treballaràs al si d’un equip per la qual cosa esperem que siguis una persona laboradora, empàtica i que tinguis orientació a objectius.
 • Seria ideal que tinguessis experiència com a operador/a en radiodiagnòstic o en el sector industrial i/o nuclear.

Què t’oferim?

 • Contractació estable: el nostre client es compromet amb tu a llarg termininuestro cliente quiere comprometerse contigo a largo plazo.
 • Les condicions salarials i la jornada laboral son altament atractives, t’informarem en una primera trucada.
 • T’incorporaràs en una companyia que aposta per les persones, que ofereix un entorn de treball segur, formació continuada i que es compromet amb el desenvolupament sostenible.

Envia el teu currículum vitae a

mrodriguez@psicotec.es

Psicotec

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada de Matí; excepte en el periode de recàrrega de la instal.lació. Disponibilitat per retens periòdics.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Diplomatura/Grau en Infermeria

Especialitat

Infermeria del Treball

Salari

Segons conveni

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.