– 
English
 – 
en
French
 – 
fr
German
 – 
de
Portuguese
 – 
pt
Russian
 – 
ru
Spanish
 – 
es
Catalan
 – 
ca

Kribea

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

11/10/2023

Empresa

Kribea

Lloc

Barcelona

Nº de vacants

2

Descripció: Des de Kribea estem a la recerca d’infermers especialistes en infermeria quirúrgica per a un centre ubicat al Vallès Oriental (Barcelona). S’ofereix contracte indefinit a jornada completa amb una millora notable del conveni SISCAT (1620 hores anuals).

Ubicació: Vallès Oriental.

Salari segons conveni, que actualment està des dels 34.700€/b anuals als 37130€/bruts anuals, segons experiència i formació.

Funcions: Funcions pròpies d’infermeria quirúrgica com a instrumentista i circulant.

Envia el teu currículum vitae a

marcel.cuen@kribea.com

Kribea

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Jornada completa.

Horari: De dilluns a divendres de 15:00h a 21:50h, amb una guàrdia un dissabte o un diumenge cada 6 setmanes.

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

Grau o diplomatura en infermeria.

 

Especialitat

Màster/postgrau en infermeria quirúrgica, o amb experiència en quiròfan. (no és imprescindible el màster al quiròfan, però en aquest cas és imprescindible experiència al quiròfan).

Salari

37.130€/ bruts anuals

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic rgpd@codita.org, indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.