XARXA SANTA TECLA

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

12/06/2024

Empresa

XARXA SANTA TECLA

Lloc

Tarragona

Nº de vacants

1

La Xarxa Santa Tecla cerca per l’hospital de Llevant un/a infermer/a per a la seva unitat d’hospitalització atenció intermèdia. Les tasques seran les pròpies d’un/a infermer/a d’hospitalització en atenció intermèdia amb possibilitats de fer cobertures en CMA (bòxes).

S’ofereix:

  • Contracte per cobertura d’una baixa de llarga duració.
  • Jornada completa.
  • Salari segons conveni SISCAT.

Envia el teu currículum vitae a

XARXA SANTA TECLA

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

Torns rotatius (matins, tardes i nits) de dilluns a diumenge amb els descansos corresponents.

Tipus de contracte

Sense especificar

Titulació

Grau Universitari o diplomatura en Infermeria

Especialitat

  • Valorable formació en hospitalització, cures, quiròfan
  • Valorable experiència en l’àmbit hospitalari
  • Disponibilitat horària

Salari

Segons conveni SISCAT: 2594,29 euros bruts mensuals més plusos (nits, dissabtes, diumenges i festius)

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.