EULEN SERVEIS SOCIOSANITARIS

Detalls de l'Oferta

Data de Publicació

14/06/2024

Empresa

EULEN SERVEIS SOCIOSANITARIS

Lloc

Lleida

Nº de vacants

1

Actualmente en EULEN Servicios Sociosanitarios nos encontramos en la búsqueda de un/a Graduado/a en Enfermería para trabajar en nuestra Residencia de mayores ubicada en Balaguer (Lleida). (+100 usuarios/as)
¿Cuáles serán tus funciones? 
  • Atender a las personas usuarias, sus necesidades generales humanas y sanitarias.
  • Preparar y administrar los medicamentos según prescripción facultativa.
  • Tomar la presión sanguínea, el pulso y la temperatura.
  • Ordenar las historias clínicas.
  • Atender a la persona encamada por enfermedad.
  • Colaborar con el resto del equipo para dar un servicio de calidad.

Envia el teu currículum vitae a

EULEN SERVEIS SOCIOSANITARIS

Informació de l'Oferta

Tipus de Jornada

Jornada completa

Horari laboral

  • Contrato Indefinido.
  • Jornada Completa con un fin de semana cada 4
  • Salario por jornada completa 26.678.68€ brutos anuales (14 pagas)

Tipus de contracte

Indefinit

Titulació

GRADO/DIPLOMA EN ENFERMERIA

Especialitat

Valorable formación/experiencia en gerontología

Salari

26.680

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.